AV-møbler - Profi-line

Tavle- og skinnesystemer

Tavle- og skinnesystemer er perfekte, når du skal præsentare dit projekt på kontoret, i et undervisningslokale eller på en konferance.

Et tavle- og skinnesystem er den perfekte løsning, når projektorerens lys skal fange de vigtige detaljer, så kunden, kollegaerne eller medstuderende kan se, hvor dan det går i firmaet eller med studieopgaven, og er meget velegnet til klasseundervisning

Multiflex-systemet er det velkendte, danske skinnesystem, der blandt andet kan bruges til undervisningsbrug. Skinnesystemet er til den prisbevidste indkøber, der søger et fleksibelt skinnesystem, og det kan leveres med alt fra filmskærme og landkort til Lumilux tavlebelysning.

Dansk skinnesystem

Multiflex-skinnesystemet er enkelt dansk design og er tegnet af Lissau. Med Multiflex skinnesystem har man mulighed for at få buede skinner, der gør, at kort eller lærreder kan køres fra én væg til en anden. Det betyder, at du kan udnytte alle vægge i lokalet og åbne op for nye former for indlæring. Multiflex skinnesystemet monteres direkte på loft eller på vægkonsoller.

Sammen med professionel solafskærmning fra persienner, lameller, gardiner og egentlig mørklægning sikrer skinnesystemet, at billede og tekst fremstår tydeligt. Det er med til at give optimale vilkår for brugeren og tilskuerne.

Tavler og lærreder skal bruges hver gang der skal laves visuel præsentation til en større gruppe ,- det kan være som glas ,whiteboard ,kridt eller opslagstavle som stof eller gummitavle.

Interaktive tavleløsninger

Kortdistance projektorer kan bruges til undervisning på whtieboard eller glastavle hvor et lærred er monteret i top og rulles ned over tavlen.

Wallstreet

Er et high-end arkitekttegnet vægskinne og reolsystem i alu glas og stål som kan integreres i ethvert møderum: “wallstreet office” ,”Wallstreet room” l eller moderne hjem: “wallstreet living” – hvor der ønskes noget smukt for øjet.
Til systemet hører også et rullende koncept med rulleskærm ,flip-over ,mutimediebord talerstol og projektionsbord.

O+C

Office og conferencesystemet er et vægskinnesystem med et bredt sortisment af tavler, flipovre, lærreder, hylder og skabe, Hertil hører også en serie af mobile Profi AV skærme, flip-ovre og multimedieborde, solit grej i flot design, til kontor og undervisning.