Udvendig Solafskærmning

Ny brochure fra Lissau - Træpersienner

Se side 20-22 for udvendig solafskærmning.

Markiser
Lissau har et bredt udvalg fra den enkelte faldarmsmarkise til højteknologiske markiser, så der kan altid findes en løsning der passer til dit behov.
Udvendige Træpersienner og Skodder
Er en god måde at beskytte sit hus fra solen og uønskede blikke, dekorere husets ydre, holde på varmen om vinteren og køle om sommeren.
Udvendig Screengardiner
Screendug reflekterer solindfaldet op til 90%. Dugen giver et blændfrit lys i lokalerne, tillader udsyn samtidig med at den beskytter mod indblik.
Udvendige Alu-Persienner
Flotte og eksklusive udvendige alu-persienner til både store og små behov. Kontakt os for at finde en løsning der passer til dig.
 
 

Er den mest effektive udvendig afskærmning mod sol, regn og vind samt afvise og holde på varmen.

Solafskærmning er vigtige, når du indretter dit kontor eller din stue. Ved at skærme for solens stråler, får du et bedre indeklima og kan styre temperaturen og lysmængden. Her har Lissau et stort program, med Solafskærmning.

Består af :
Markiser – Faldarmsmarkise, kassettemarkiser, knækarmsmarkiser, Pergolamarkiser
Screens – Zip screens, udvendige screens, fasadescreens
Persienner– Fasadepersienner, Udvendige træpersienner

Lissau Markiser er store duge der automatisk eller manuelt køres ud over steder hvor der ønskes skygge og beskyttelse mod varme solstråler – de forener innovativ teknik, topkvalitet og et alsidig sortiment af førsteklasses markisestoffer og kan bruges til private boliger, butikker, institutioner og erhverv.

Faldarmsmarkise monteres over vinduet og skygger for solens stråler på vinduer, kassettemarkiser er en markise i en lukket kasse monteres over terrasser, butikker til overdækning af udstillede varer , knækarmsmarkiser er en markise uden kassette , Pergolamarkise er en markise der køre udover en en pergula.

Lissau Screens er transparente duge der automatisk eller manuelt ruller ned over vinduer hvor der ønskes skygge og beskyttelse mod varme solstråler – de forener innovativ teknik, topkvalitet og et alsidig sortiment af duge i mange farver.

Zip screens er den mest effektive screenform der kører i side skinner og dugen er holdt fast som en lynlås. Udvendige screens kører underlisten ned i sideskinner eller wire. Fasadescreens alle zip og udvendige screens kan benyttes på fasader.

Fasadepersienner og udvendige træpersienner : er persienner der er monteret over vinduer og kører ned i sideskinner eller på udspændte wire.