Persienner

Ny brochure fra Lissau - Træpersienner

Luxus Træpersienner
Luxus træpersienner i ægte træsorter er til vinduer og rum der fortjener det bedste. Persiennen kan også bruges som stabil smuk rumdeler.
Helios Persienner
Helios er den moderne udgave af den klassiske persienne, der giver et individuelt præg i rummet eller bygningen. En kombination af ægte træ og metal.
Lakerede Persienner
Lakerede træpersienner giver et utroligt flot look til ethvert rum. Samlingen er bl.a. en god beslutning til det moderne/Bo Bedre inspirerede interiør.
Bambus Persienner
Produceres i natur og i fem indfarvninger. Behandles med bio-olie som Vintage. Her kommer den eksotiske natur ind i stuen.
Alu-persienner
Alupersienner produceres i alle regnbuens farver, elegante mønstre og er velegnet i næsten alle sammenhæng pga. nem rengøring.
Standard Træpersienner
Standard træpersienner til hjemmet, kontoret eller det offentlige rum alternativ hvis prisen er det væsentlige. Leveres i flere størrelser og farver.
Indfarvede Træpersienner
Indfarvede træpersienner giver mulighed for at mere individuelt look og giver mulighed for bl.a. særlig overfladebehandling til vådrum.
 
 

Gardiner og Persienner er alfa og omega, når du indretter din virksomhed eller dit hjem. Solens livsgivende stråler får både sommer og vinter humøret til at blomstre, men de lyse, varme stråler kan også få temperaturen i dit kontor eller stue til at stige, så det er svært at koncentrere sig om sit arbejde eller hygge sig med sin familie.

– Derfor kommer gardiner, persienner, lameller, plissé og jalousier til sin ret. Persienner er en nyklassiker i de danske kontorlandskaber og hjem. Og med god grund. Persiennerne kan Leveres i både træ og alu, så det er nemt at indrette det helt rigtige rum. Luxus træpersienner er håndlavede af møbelsnedkere og professionelle persiennesamlere til en funktionel solafskærmning og produceret i ægte naturmaterialer son en træ skulptur. Persiennerne bryder det naturlige lys og skaber balance mellem lys og skygge. Du kan vælge mellem mange nordiske og oversøiske træsorter fra bæredygtig skovdrift, og optrækssnor og bånd i mange farver samt bånd i flere bredder. Træpersienner leveres med både manuelt snoreoptræk og som motoriseret og kan leveres i forskellige indfarvede nuancer.

Livsstilspersiennen Helios – er en kombination af træpersienner og klassiske metalpersienner. Det betyder, at de kan tilpasses rummets øvrige indretning for eksempel møbler, gulve og farver i kontoret eller hjemmet. Helios sikrer et individuelt præg i rummet eller bygningen og kan bestilles med manuelt snoreoptræk eller med motor og kan tilpasse næsten alle former for vinduer og døre.

Alupersienner

Lissau Alupersienner kan bruges hvor der er et behov for at kontrollere lyset, ind og udsyn.

Lissau Alupersienner kan monteres i næsten alle slags vinduer efter mål: skrå, gavl, indbygget mellem glas, kun fantasien sætter grænser og leveres i flere lamelbredder: 16, 25, 35 og 50mm.

Lissau Twinline . Svæve persiennen hvor overskinne og lameller kan forskydes og placeres helt frit efter lyst, lys og humør. Persiennen justeres op/ned med betjeningshåndtag. Til høje vinduer benyttes betjeningsstang. Lameller drejes med knap eller drejesnor. Leveres i lamelbredderne 16 og 25mm.

Lissau Alupersienner produceres i alle regnbuens farver, elegante mønstre, edb modellen med perforerede lameller, der i lukket stand gør at skærmen kan ses og udsynet bevares

Solafskærmning fra Lissau