Gardiner

Plisségardiner
Plisségardiner er en let, elegant og minimalistisk afskærmning, hvor solafskærmning ønskes at ses mindst muligt når det er trukket væk.
Rullegardiner
Rullegardiner
Rullegardiner er til de der ønsker enkle, klassiske og effektive indvendige solafskærmning produceret på Lissau siden 1922 og konstant forbedret.
Screen Gardiner
Screen gardinet er en vævet dug i forskellige tætheder, alt efter hvilken lysmængde man ønsker at få ind, samtidig med at udsynet bevares.
Lamelgardiner
Lamelgardiner er en stilren og klassisk løsning til – store vinduespartier og gavlpartier, der giver mulighed for at styrer lysindfaldet og privatsfæren 100 %
Mørklægningsgardiner
Mørklægning kan opnås uanset om lysfladerne er lodrette, skrå eller vandrette – både med manuel eller motoriseret betjening.
Solgardin/Multifilm
Lissau Solgardiner giver en suveræn beskyttelse mod solens genskin, varme, falmning og skadelige UV-strålinger. Tillader udsyn og bevarer privatliv.
Panelgardiner
Panelgardin er en anderledes form for solafskærmning og meget velegnet til større vinduespartier eller en spændende løsning som rumadskillelse.
Gardinstænger
Lissau har en bred vifte af stænger der kan indpasses hvor der ønskes at ophænge gardiner – i de ønskede mål, manuelle eller med motor – almindelig eller lydløs.
Insektgardiner
Insektgardiner er et fintmasket vævet net der forhindre flyvende og krybende insekter i at komme ind. Leveres udspændt på aluramme eller som rullenet.

Gardiner til indvendig brug består af:

Rulle-,sol-,screen-,plisse`-,lamel-,panel-,folde-,insekt og fortræksgardiner. Så her kan vælges mellem netop det udtryk og funktionalitet der ønskes for vinduet samt passer til rummets øvrige indretning.

Rulle-, sol-, screengardiner til de der ønsker enkle klassiske effektive indvendige solafskærmning produceret på Lissau siden 1922 og konstant forbedret og designmæssigt fornyet, manuelt eller motorbetjent.

Rullegardinet leveres i mange forskellige dessiner. Ensfarvede, strukturerede og mønstrede se vores kollektion, med forskellige former for afslutninger: Lige kant, tunger, taskegreb eller med let alu underliste i forskellige behandlinger og farver. På rullegaridnet er det muligt at påtrykke et motiv, billede, foto eller logo.

Solfilter rullegardinet giver styr på lys og indeklima, varme, samt minimere lyset falmende effekt og bevarer samtidig udsynet, se data for lysgennemgang, solafvisning og afblænding. Solfilter rullegardinet fjerner blænding fra solen når der bruges skærme. Overfladen på solgardinet leveres i forskellige metallook – sølv, bronze, guld, grå og gråtonet i en glat og i en præget refleksreducerende udgave, den afsluttes med en elegant alu underliste i forskellige behandlinger og farver.

Screengardinet til ud- og indvendig solafskærmning er en vævet dug i forskellige tæthed, alt efter hvilken lysmængde man ønsker at få ind, samtidig med udsynet bevares. Screengardinet leveres i flere forskellige farver samt kvaliteter og kan monteres ud- eller indvendig og køres udvendig på en wire eller i sideskinner, se data for lysgennemgang, solafvisning og afblæding. Rulle-, sol- og screengardin kan leveres med Lissaus stilrene alukassetter, der også kan indfarves efter ønske. Rulle-, sol- og screengardiner monteres nemt på alle rektangulære og skrå vinduer.

Insektgardiner er et fintmasket vævet net der forhindrer flyvende og krybende insekter i at komme ind. Insektnettet leveres udspændt på aluramme eller som rullenet med effektive bund- og sidesluser.

Plissé er meget velegnet til karnapper, buede vinduespartier og anderledes udformede vinduer – skrå-, runde- og tagvinduer Plisségardiner er en let, elegant og minimalistisk afskærmning, hvor solafskærmning ønskes set mindst muligt når det er trukket væk og kan leveres med to forskellige stoftyper på samme overkasse. F.eks. en transparent og mørklægning, der er udspændt som svæveplissé Plissé dekorerer vinduet på smukkeste vis og optrukket fylder det meget lidt. Det leveres med en 20mm bred standard overliste som frithængende. 20 mm overkasse leveres til specielle vinduesformer. Plissé findes i forskellige smudsafvisende stof typer, der lukker fra 25-100 % lys ude, samtidig med at udsynet bevares – transparent til næsten mørklæggende. Plissé leveres i mange flotte farver, mønstrem strukturer og med effektiv varmeafvisende bagside, se vores kollektioner. Plissé monteres frithængende eller på wire. Til ovenlys og specielle vinduer kan plisségardinet køre op nedefra. Plisségardinet betjenes manuelt eller med motor.

Energi plissé:
Energi plissé produceres med det specielle duette stof, hvor optrækssnorene ikke ses. Denne type leveres i en energimærket udgave der kan spare varmeforbruget i en husstand med op til 10%.

Lamelgardiner er en stilren og klassisk løsning til store vinduespartier og gavlpartier, der giver mulighed for at styre lysindfaldet og privatsfæren 100 %
Lamelgardiner giver ideer til spil med lys og farver. Sammensæt forskellige farver og få det til at matche perfekt til det øvrige interiør eller giv rummet kontraster – Valget er dit.
Lamelbredde er 89, 127 eller 250 mm i tekstil og 89 mm i Aluminium lamel frithængende eller med kæde.
Lamelgardiner leveres i mange forskellige kvaliteter og farver i et standard program og et Luksus system der kan det hele, også horisontalt og vertikalt valsede skinner.
Lamelgardiner leveres i tekstil 25 – 75 % lys gennemtrængelig samt mørklægningslamel og 50 mm samt 89 mm aluminium lamel.
Lamelgardiner har en stor lys- og varmedæmpende funktion. Specielt lamellerne med alu bagside, se varmeafvisningsdata bag på kollektionsprøve.
Lamelgardiner leveres manuelle, motoriserede samt til indbygning i loft og til ovenlys udspændt vandret hængende.