Lamelgardiner i stue

Solafskærmning og gardinløsninger er et must

Solafskærmning og gardiner er vigtige, når du indretter dit kontor eller din stue. Ved at skærme for solens stråler, får du et bedre indeklima og kan styre temperaturen og lysmængden. Her har Lissau eget MHZ og Multifilm store programmer, med solafskærmning og gardinløsninger til alt.

Gardiner og solafskærming er alfa og omega, når du indretter din virksomhed eller dit hjem. Solens livsgivende stråler får både sommer og vinter humøret til at blomstre, men de lyse, varme stråler kan også få temperaturen i dit kontor eller stue til at stige, så det er svært at koncentrere sig om sit arbejde eller hygge sig med sin familie.

Her kommer gardiner, persienner, lameller, plissé og jalousier til sin ret. Persienner er en nyklassiker i de danske kontorlandskaber og hjem. Og med god grund. Persiennerne kan fås i både træ og alu, så det er nemt at indrette det helt rigtige rum. Luksus træpersienner er håndlavede af møbelsnedkere og persiennesamlere til en funktionel solafskærmning og produceret i ægte naturmaterialer. Persiennerne bryder det naturlige lys og skaber balance mellem lys og skygge. Du kan vælge mellem mange nordiske og oversøiske træsorter fra bæredygtig skovdrift og optrækssnor og bånd i mange farver og vævninger. Træpersienner leveres med både manuelt snoreoptræk og som motoriseret og kan leveres i forskellige indfarvede nuancer.

Helios-persienner er en kombination af træpersienner og klassiske metalpersienner. Det betyder, at de kan tilpasses rummets øvrige indretning for eksempel møbler, gulve og farver i kontoret eller hjemmet. Helios sikrer et individuelt præg i rummet eller bygningen og kan bestilles med manuelt snoreoptræk eller med motor og kan tilpasse næsten alle former for vinduer og døre.

Træ- og alu-persienner i farver

Er du til farver, kan du vælge at indrette dig med Pearl- eller Urban-persienner. Pearl har en metallic lak, der får persiennerne til at skinne som perler på en snor. Urban har en mere mat overflad – ligesom en Montana-reol – og kan leveres i 11 standardfarver eller enhver RAL- eller NCS-nuance. Dermed bestemmer du, hvilket image eller hvilken følelse persiennerne skal afspejle.

Alupersienner er perfekte, hvis du elsker farver. De leveres i alle regnbuens farver, med elegante mønstre eller i edb-modellen med perforerede lameller, der i lukket stand gør, at skærmen kan ses og udsynet bevares. Denne model leveres i børstede stål, guld, krom og alulook. Alupersienner leveres fra 60 til 300 centimeter længde. Twin line persiennen kan flyttes op og ned i vinduet efter ønske samt åbnes og lukkes hvor alu persienen placeres

Gardiner og persienner til alle

Panelgardiner er meget velegnede til større vinduespartier eller som rumadskillelse. Panelgardinet består af et stofpanel med velcrobånd påhæftet en panelvogn i forskellige bredder og kan være op til seks meter i bredde og med tre meter i højden. En anden klassisk gardinløsning er stanggardiner, der er en funktionel løsning til ophæng af gardiner. Mulighederne er næsten uendelige med stænger, der kan bukkes og valses i næsten enhver tænkelig form. Stoffet vælger du selv. Panelgardinet er velegnet til store vinduespartier eller som rumdeler.

Lamelgardiner er en klassiker i de danske kontorlandskaber. Modsat persienner, der hænger vandret, står lameller lodret. Det gør, at du – alt efter vinklen på lamellen – kan afskærme for solen og samtidig sikre udsigten. Lamelgardiner er perfekt til store vinduespartier og gavlpartier, og de giver mulighed for at styre lysindfaldet og privatsfæren 100 procent. Lamelgardiner fås i tekstil med mellem 25 og 75 procent lysgennemtrængning, som mørklægningslamel og i 50 eller 89 millimeter alu-lamel.

Screen-, Rulle- og Insektgardiner

Plissegardiner er meget velegnet til karnapper, buede vinduespartier og anderledes udformede vinduer – skrå, runde gavl og tagvinduer. Plissé dekorerer vinduet på smukkeste vis og optrukket fylder det meget lidt, så solafskærmningen ses mindst mulig, når den er trukket væk. Gardinerne kan fås i mange flotte farver, mønstre, strukturer og med effektiv varmeafvisende bagside, så du kan indrette lige efter din smag og samtidig styre temperatuen i dit rum.

Solfilmsrullegardiner er et specielt antiblændings solfolie gardin, hvor man giver vinduerne solbriller på –varmen og det hårde sollys forsvinder og der kan laver skærmarbejde samtidig med at man ser ud,og on vintren holdet på varmen som energigardiner –solfilter rullegardinet er godkendt af arbejdstilsynet samt Sok hvor det bruges i styrehuse på skibe .

Rulle, screen og insektgardiner er til de, der ønsker enkle, klassiske og effektive indvendige solafskærmninger. Rullegardinet kan fås i mange forskellige dessiner; ensfarvede, strukturerede og mønstrede. På rullegardinet er det muligt at påtrykke et motiv, billede, foto eller logo. Screen-gardinet til ud- og indvendig solafskærmning er en vævet dug i forskellige tæthed, alt efter hvilken lysmængde man ønsker at få ind, samtidig med at udsynet bevares. Insektgardiner sikrer dig mod flyvende kryb i sommermånederne. De er lavet af fintmasket vævet net, der er udspændt på aluramme eller som rullenet med effektive bund og sidesluser. På den måde kan du have åbne vinder døgnet rundt – uden irriterende summen fra fluer.

Mørklæg din hjemmebiograf, møde- eller konferancerum

Præsentationen på arbejdspladsen er nemmere at se, når formiddagssolen ikke danser på lærredet. En film i hjemmebiografen bliver bedre, når solens stråler holdes ude. Søvnen sikres, når den tidlige morgensol ikke brager ind i soveværelset, inden vækkeuret er sat til at ringe. I alle tre tilfælde er mørklægningsgardiner den perfekte løsning.

Gardinerne kommer i dansk designede kassetter, der falder naturligt ind i omgivelserne. Mørklægning er en vigtig del af designet og indretning af et rum og kan betjenes manuelt eller automatisk med motor og eventuel fjernbetjening – alt efter behov. Ved automatisk, motorbetjent mørklægning kan anlægget styres centralt, så lokalet mørklægges på én gang og kan betjenes sammen med for eksempel et lærred, videohejs, solafskærmning eller markiser.

Markiser er den perfekte løsning, hvis du ikke vil skærme af for udsigten, men samtidig har behov for at stoppe solens stråler. En markise giver ikke alene skygge og beskytter mod varme solstråler – de forener innovativ teknik, topkvalitet og et alsidig sortiment af førsteklasses markisestoffer.

Markiser fås i en lang række modeller – lige fra den enkelte faldarmsmarkise til højteknologiske markiser. Det betyder at der der altid kan findes en løsning, der passer til dit behov.

Delta og Swing er to systemer der kan bruges til ovenlysvinduer samt under glastage til at solafskærme store glaspartier manuelt eller med motor.