Processen med Lissau

Lissau har med 90år i branchen stor erfaring med AV-, tavle- og præsentationsløsninger samt solafskærmning og gardinløsninger i ind- og udland. Vi leverer lærredet til den visuelle præsentation og styrer lysmængden i lokalet fra 0 til 100% mørkelagt, så billede og tekst fremstår tydeligt. Denne kombination er med til at give de optimale vilkår for brugeren.

Vores produktion foregår dels i Danmark, Tyskland, Litauen og Kina. De har hver for sig specielle kompetancer der gør det muligt at tilbyde den bedste kvalitet, design og service samt levere specialløsninger.

Lissau har leveret til stort set alt forskelligt byggeri:

Firmaer og kontorer Kontorbygninger med ind- og udvendigsolafskærmning, hvor man gerne ville kunne se ud og samtidig kunne benytte sin pc uden at solen blinder eller overopheder lokalet. På denne måde kan der spares på bl.a. ventilation og kunstigt lys.

Konference og møderum Til projekter som disse stilles der store krav til den visuelle præsentation og solafskærmning samt nem og effektiv betjening.

Kongresssale, biografer og teatre Hvor kravet til det store lærred og scenetæppe er i højsædet.

Universiteter, skoler og institutioner Undervisningslokaler i alle afskygninger hvor læringen er i højsædet skaber Lissau fleksibilitet og dynamik.

I hver enkel case er det samspillet i materialer og produkter der er med til at skabe den bedst mulige løsning.

Lissau er med fra projektets start hvor vi udarbejder tegninger, producerer produktet, udfører montagen og tilbyder serviceaftaler. På denne måde sikrer vi kunden den bedste og mest holdbare løsning.