Motorer og styring

Professionel styring af solafskærmning og storskærme til f.eks konference faciliteter, offentlige steder og arbejdspladser.
Eller en mere behagelig tilværelse med en automatik som en fornuftig hjælper til at manøvrere ind- og udvendig solafskærmning samt lærred til biograf, det giver: “En bedre bolig” arbejds- og opholdssted.

Styringer og motorer kan automatiserer: Persienner, Rullegardiner, Plisségardiner, Lamelgardiner, Mørklægningssystemer, Filmskærme, Gardinskinner udvendige Screens og Markiser. Disse beskytter os mod varme, lys og nysgerrige blikke samt inventar, planter og vinduer mod skadelige stråler og falmning.

Solafskærmningen kan styres så den passer sig selv, – der kan tilsluttes en timer eller styres på lys intensiteten efter solens bevægelser. Er det nødvendigt kan der tilsluttes en vindføler der gør at Markisen eller den udvendige screen kører væk hvis det skulle blæse kraftigt op.

Automatikken sørger for at udnytte investeringen hele dagen, – automatisk og man kommer ikke hjem til et stegende hedt hus, eller kan holde ud at arbejde bag dem, og gør måske investeringen i dyre klimaanlæg overflødig.

Motorerne kan styres med et RTS eller TaHoma system der er trådløst mellem betjeningen og motoren dvs. at man undgår de grimme kabler, det er hurtigt at installere, pålideligt at betjene, egen sikker kode og lang rækkevidde. Med TaHoma er der ingen grænser for rækkevidden, så længe der er forbindelse til internettet.

Fjernbetjeningen, kontakten eller styreboksen kan styre fra 1 til 96 systemer alt efter hvilket system der vælges. Der er gjort meget ud af designet ligesom det kan leveres i flere farver.
Styresystemer kan kombineres med alarm, belysning, garageporte og låger. Se dataside for yderligere oplysninger.

Somfy styring og motorer til 24V eller 230V
24 V til mindre indvendige solafskærmninger, alu-persienner, rulle-, sol-, screen-, plisse- , foldegardiner.
230 V motorer benyttes til større og tungere solafskærmninger, mørklægningssystemer, store rulle/ screen/sol gardiner, projektionslærreder, træpersienner og markiser

Standard motorer til 24V og 230V styres via kabelføring med op/ned kontakt.
RTS og IO motorer til 24V og 230V har en modtager indbygget i motoren. Via fjernbetjening eller kontakt sendes op/ned signalerne til motoren, hvilket giver minimal kabelføring.

Fjernbetjeninger til RTS og IO systemer leveres som:
Telis 1 kanals til håndbetjening og væg ophæng.
Telis 4 kanals til håndbetjening og væg ophæng.
Telis composio RTS, der kan kører op til 20 enheder eller grupper med skrivebart display for nummerering eller rum navn.

Leveres i forskellige farver og design.

For yderligere information se www.somfy.dk

TaHoma – Tag kontrol over dit hjem, fra hvor du end befinder dig
Det typiske system fungerer ved hjælp af vægkontakter eller fjernbetjeninger, men der er også mulighed for styring via et trådløst system. TaHoma er en udvidelse af det radiostyrede system, der gør det muligt at dække hele hjemmet.

Med TaHoma kan du både styre alle lærreder og solafskærmning og samtidig have mulighed for at styre hele huset ved at integrere lys, garageporte, sikkerhedssystemer og andre styringer i huset. TaHoma forenkler hverdagen og de daglige rutiner, øger sikkerheden og sparer energi.
TaHoma består af tre dele. En styreboks, et abonnement og modtagere. Med styreboksen samles alle fjernbetjeninger og vækkontakter i én boks. Via denne boks sendes alle op/ned og tænd/sluk signalerne ud til de indbyggede modtagere i RTS og IO motorerne. Gennem en internetopkobling på enten computer, iPhone eller iPad får du adgang til netop din styreboks og kan dermed styre alle dine komponenter.

TaHoma systemet tilbyder ”scenarie” tilpasning af hele huset, således at man ved et tryk på én knap kan styre udvalgte eller alle dine komponenter på samme tid (fx et scenarie som kører alle rullegardiner ned, lukker tagvinduer og tænder belysning ude og inde på samme tid).
Alle scenarier kan programmeres så de aktiveres automatisk hver dag i ugen, på et tidspunkt som jeg vælger eller om sommeren kan solafskærmningen for eksempel aktiveres så snart solen når en forindstillet grænseværdi.

TaHoma er ideelt til styring af følgende lokaler:
– I erhverslivet
– konferencerum
– undervisningslokale
– eksklusiv kontor

I hjemmet:
– hjemmebiograf
– soveværelse
– dagligstue
– garage