Bedre indlæringsvilkår med solafskærmning og AV fra Lissau

Elevernes præstationer kan vi ikke lave, men vi har udstyret, der kan præsentere dem.


Det moderne klasseværelse

I det moderne klasseværelse, hvor projektoren og især elevernes computere og tablets spiller en stor rolle for deres indlæring, er det blevet endnu mere vigtigt med et godt og funktionelt indemiljø. Et indemiljø som selvfølgelig skal være behageligt at være i, men også et hvor man nemt, hurtigt og tydeligt skal kunne se hvad der står på skærmen/lærredet.

Lissau har med 90år i branchen stor erfaring med AV-, tavle- og præsentationsløsninger samt solafskærmning– og gardinløsninger tilegnet undervisning. Vi leverer både lærreder og solafskærmning til klasseværelserne, auditorier og andre samlingssteder, så eleverne er sikret de bedst mulige betingelser for indlæring. Pga. mange års erfaring og vores store udvalg af solafskærmning og AV udstyr, kan vi styre lyset og varmen med næsten 100% kontrol.

Med vores solafskærmningsløsninger vil du altså ikke blot kunne holde lyset ude, men også skabe et bedre indeklima, køle om sommeren og holde på varmen om vinteren.

Det Fleksible Undervisningslokale
Som en del af det fleksible kan undervisningslokalet indrettes i mindre grupperum, der giver nye og bedre vilkår for differentieret undervisning. Væg- og loftskinner gør at lærreder, tavler og lys mm. let kan hænges op og køres rundt i lokalet. Med muligheden for at udnytte alle vægge i lokalet åbnes op for nye former for læring.