Hjemmebio

Tab-Tension
Tab-Tension
Tab-Tension skærmen er spændt ud i siderne og hænger derfor helt plant. Det første dansk designede og dansk producerede i super kvalitet.
Rullelærred
Rullelærredet leveres i en stilrent designet sølvfarvet aluminiumskassette. Leveres som manuelt rullelærred eller med motor og fjernbetjening.
Plano rammelærred
Det perfekt udspændte rammelærred, der altid virker og er effektivt samt hurtigt i brug. Leveres også som knock down med manuelt eller motor kip, til overhead brug.
Identity lærred
Identity er en kombination af et rullelærred, med det ønskede motiv – logo, billede eller fotografi der klæder rummet og en rammeskærm.
LS Frame
Resultatet af årelang erfaring samt data indsamlet om vore kunders behov og ønsker. Har bl.a. en skrå kant mod billedfeltet for at eliminere skygger.
 

Film-, TV-, computer eller spiloplevelse

Hjemmebio og storskærm fra Lissau, giver dig og dine medseere den ypperste film, TV, computer, eller spilmæssige oplevelse.
Du behøver ikke at have stor afstand til lærredet, f.eks. kan du på 3 meter have et 250″ lærred

Du kan vælge mellem:
Et rullelærred – et lærred der ruller op og ned som et rullegardin og er væk, når du ikke bruger det. Det styres med en fjernbetjeningskontakt f.eks. fastgjort på en væg, hvor du ønsker det, og kan også styrer dine gardiner.
Tab-tension er det mest professionelle rullelærred på markeder og det hænger så plant, som det overhovedet er muligt! Det kan derudover bygges ind i loftet.
Et rammelærred – et lærred der er spændt ud over en ramme, – rammen er specialudviklet så skygger helt elimineres og det har en anti-refleksiv overflade.

Man kan også vælge kombinationen af rulle og ramme – Lissau Identity, hvor man har et rammelærred der kan gemmes bag et nedkørende billedmotiv man selv kan vælge og som kører, op igen når rammeskærmen skal benyttes. Mere elegant kan det ikke gøres.

Sort ramme uden om billedformatet gør at øjet bedre fokuserer hvilket giver den bedste filmoplevelse.

Lærredets overflade er af den største betydning for skarphed, farveægthed og kontrast – Firma Lissau har udviklet på dette de sidste mere end 50 år.