C75 i kontormiljø

Guide til AV-udstyr og hjemmebio produkter

Kvaliteten af dit AV-udstyr og din hjemmebiograf er vigtig, når du skal præsentere dine projektor for dine nye kollegaer, eller bare vil nyde de nyeste film, serier eller udsendelser i ro og mag.

AV-udstyr er ikke bare AV-udstyr, ligesom kvaliteten af din hjemmebiograf smitter af på, hvor god en filmoplevelse, du får, når du er alene eller sammen med familien.

AV står for “Audio Visual“. Det vil sige lyd og billede. To komponenter, der er vigtige, når du skal præsentere dit budskab for ansatte, kollegaer, chefen eller kunder i din virksomhed. Med det rigtige AV-udstyr er du sikker på, at dit budskab kommer ud over rampen på den bedste og nemmeste måde.

I hjemmebiografen er lyd og billede mindst ligeså vigtig som på kontoret eller i konferencelokalet. I hjemmebiografen er lærredet det centrale punkt, hvor billedet skal flyde, mens filmlyden giver de effekts, som den nyeste actionfilm fra Hollywood fortjener.

AV-udstyr til professionelle 

Der findes en lang række løsninger, når du har brug for nyt AV-udstyr. Blandt andre:

AV Serien, hvor skærmenes form, funktion og design går op i en højere enhed og passer ind i hvilket som helst rum. I serien er der modellerne C75, D65 og D95, der alle kan bruges i konferencerummet, kontoret, undervisningslokalet eller det private hjem.

Har du brug for en endnu større skærm, er der flere muligheder. Blandt andre rulleskærme uden kassette, D95, D140, D200 og skærme med dobbeltrør, så skærmen er dobbeltstørrelse. Alle modeller kan rulle op, så de ikke fylder på væggen, når de ikke bruges.

Stationære skærme har en klar fordel. De er altid ved hånden, når du har brug for dem.

Tab-Tension Professionel er en skærm, hvor er spændt ud i siderne og derfor altid hænger plant. Tab-Tension fås med ISF-certificerede dug Lissau True Color, som giver en mere neutral reflektion af lyset og en har mindre, mere lineær påvirkning af farvegengivelsen,filmen bliver gengivet som instruktøren har foreskrevet.

LS frame er rammeskærmen der er udviklet i samarbejde med hifi klubben –med refleksfri mat lakeret eller velourbeklædt overflade, LS rammengiver en 100% skarp afmaskning.

CFM Frame er en skærm, der er designet af arkitekterne ved Arkitektfirmaet C.F. Møller i Aarhus. Skærmen har en svævende profilramme i sort eller antracitgrå.

Plano Professionel er en skærm med et perfekt udspændte lærred, der altid virker.

Rammeskærmene er perfekte til Til biografer, konference- og kursuslokalet, samt skoler og institutioner.

Identity Professionel er en kombination af et rullelærred med for eksempel logo, et billede eller fotografi, der klæder rummet og en perfekt udspændt skærm til visuelle præsentationer.

Mobilt AV-udstyr

Dit AV-udstyr er ikke nødvendigvis en stationær oplevelse. Det kan også være mobilt. Med modellerne Slide-Up, Mini Kino, trefodslærreder har du mulighed for at flytte rundt på din skærm, så den både kan bruges i kontorlokalet, kantinen eller i hjemmebiografen. Til den Helt store mobile præsentation bruges vario og monoblox, hvor Lissau A/S er dansk distributør for Stumpfl. Skærmene rulles op, mens trefoden slås sammen – derefter er skærmen lige til at tage med til nye præsentationer for kunder og kollegaer eller filmoplevelser i hjemmebiografen med familien og venner.

Skinnesystemet Multiflex er en AV-skærm til undervisningsbrug. Multiflex er perfekt til den prisbevidste indkøber, der søger et fleksibelt skinnesystem – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Multiflex kan leveres med filmskærme, landkort og Lumilux-tavlebelysning.

Ingen hjemmebio uden mørke

AV-udstyr og hjemmebiografer har det bedst, når solen står lav, eller der er mørke. Derfor er mørklægningsudstyr og solafskærmning et must, når dit konferencelokale eller din hjemmebiograf skal indrettes. I det rette mørke kommer dit AV-udstyr til sin ret.

Mørklægning kan betjenes manuelt eller automatisk med motor og eventuelt fjernbetjening – alt efter behov. Ved automatisk, motorbetjent mørklægning kan anlægget styres centralt, så lokalet mørklægges på én gang og kan betjenes sammen med for eksempel lærreder, videohejs, solafskærmning eller markiser. Mørklægning kan eventuelt anbringes på døre. Mørklægning monteres i D65,D95,D140 og D200 kasetterne med sluse, såvel til lodret, skrå som vandret lyskilde.