Professionelle Lærreder

AV-udstyr til professionelle: Der findes en lang række løsninger, når du har brug for nyt Lærred. Blandt andre: Stationære skærme har en klar fordel. De er altid ved hånden, når du har brug for dem. Overfladen skal være så plan og lineær som muligt og farvegengivelsen så god som muligt dette opnår du med et Lissau lærred og det kan leveres i den størrelse der passer til dit rum eller den situation du skal fremvise i .

Tab-Tension Professionel
Tab-Tension skærmen er spændt ud i siderne og hænger derfor helt plant. Skærmen er den første dansk designede og dansk producerede i super kvalitet.
CFM Frame
Lærredet er designet i samarbejde med Arkitektfirmaet C.F. Møller og produceret af Lissau A/S. En rammeskærm med vægt på godt design.
Plano Professionel
det perfekt udspændte lærred, der altid virker og er effektivt samt hurtigt i brug. Leveres med en stor vifte af valgmuligheder i lærreder.
Identity Professionel
Identity er en kombination af et rullelærred, med det ønskede motiv – logo, billede eller fotografi der klæder rummet, og en rammeskærm, der er den perfekt udspændte skærm.