AV – Audiovisuelt Udstyr

Kvaliteten af dit AV-Lærred er vigtig, når du skal præsentere dine projekter for dine kollegaer, den visuelle faktor spiller en helt afgørende rolle for hvordan dit budskab bliver modtaget.

AV-udstyr til professionelle: Der findes en lang række løsninger, når du har brug for nyt Lærred. Blandt andre: Stationære skærme har en klar fordel. De er altid ved hånden, når du har brug for dem. Overfladen skal være så plan og lineær som muligt og farvegengivelsen så god som muligt dette opnår du med et Lissau lærred og det kan leveres i den størrelse der passer til dit rum eller den situation du skal fremvise i .

AV Serien
En kassetteserie, hvor Kassettens form, funktion og design går op i en højere enhed og passer ind i hvilket som helst rum.
Storskærm
Storskærme
Storskærme er til dig der har behov for store billeder til fx. konferancer, præsentationer eller lignende. Op til 14*6,5 meter.
Professionelle Lærreder
Plan og lineær overflade og suveræn farvegengivelsen –  dette opnår du med et Lissau lærred og det kan leveres i den størrelse der passer til dit rum .
Mobile Lærreder
Dit AV-udstyr er ikke nødvendigvis en stationær oplevelse. Det kan også være mobilt.Til den Helt store mobile præsentation bruges mobilrammeskærmene.
AV-Møbler
Profi-line er en række av-møbler der er designet som et mobilt koncept. En serie af projektions- og multimedieborde, filmskærm, flipover og foredragspult
Skinnesystem
Multiflex skinnesystemet til den prisbevidste indkøber, der søger et fleksibelt skinnesystem. Enkelt dansk design og er tegnet af Lissau.